Tranås kommun

Klimatpriset 2018

Klimatpriset är länets största och mest prestigefyllda pris som delas ut för ett framgångsrikt klimatarbete i Jönköpings län. Vem tycker du ska få årets pris?

Klimatpriset är länets största och mest prestigefyllda pris som delas ut för ett framgångsrikt klimatarbete i Jönköpings län. Bakom priset står Klimatrådet i Jönköpings län som har delat ut priset sedan 2012. Klimatpriset delas ut till framstående, ambitiösa och innovativa personer och organisationer som bidrar med bra åtgärder och starka initiativ inom energi- och klimatarbetet i länet.

Om priset Klimatpristagaren ska på ett förtjänstfullt sätt ha bidragit till Klimatrådets mål och vision om Jönköpings län som ett plusenergilän och i linje med klimat- och energistrategin eller på annat sätt bidragit till att främja länets klimat- och energiarbete. Vinnaren ska vara ett framstående exempel inom sitt område.

Klimatpriset riktar sig till alla som lever, bor och verkar i Jönköpings län och delas ut av Klimatrådet sedan år 2012. Klimatpriset delas ut detta år för sjunde gången i rad och ceremonin sker under Klimatkvällen på Spira 19 september 2018. Priset delas ut av Landshövding Helena Jonsson.

Alla kan nominera!

Länkar www.klimatradet.se http://klimatveckan.klimatradet.se/


Datum 12–19 september, Klimatveckan, 19 september, Klimatkvällen

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR