Tranås kommun

Säsongens första musikcafékonsert

Höstens musikcaféserie inleds med Christer Nerfont. I Young at heart förklarar han sin kärlek till Frank Sinatra och The Great American Songbook. Han tar oss med på en resa genom Sinatras liv. Välkomna den 11 september!

Christer Nerfont -Young at Heart
11 sep kl 19.00 i Löfstadkyrkan

En kärleksförklaring till Frank Sinatra och the Great American Songbook från en av Sveriges mest namnkunniga musikalartister, Christer Nerfont. Tillsammans med ett sexmannaband, under ledning av pianisten och kapellmästaren Lasse Magnell, tas vi med på en resa genom Sinatras liv. Både kända hits och mer okända pärlor blandas med anekdoter hämtade ur en av vår tids mest lysande artistkarriärer.

Många produktioner
Christer Nerfont har medverkat i otaliga produktioner på sin hemmascen Wermland opera men också på andra scener runt om i landet, bland annat med huvudroller i Kristina från Duvemåla, West side story, Les Misérables och nu senast i succémusikalen Something Rotten.

Första konserten i Musikcaféserien
18.30 spelar förband från Sommenbygdens Folkhögskola
19:00 börjar konserten.
Fika i pausen.

Biljetter

Enstaka biljetter säljs i entrén på respektive spelplats samma kväll och som förköp på turistbyrån Tranås Direkt.
Pris: 150 kr/biljett
Helårsabonnemang: 600 kr
Halvår: 300 kr
Fri entré för skolungdom i mån av plats
Betala gärna med kort!
Musikcaféserien produceras av Smålands Musik & Teater och arrangeras av Kultur & Fritid i samarbete med studieförbunden i Tranås.

Produktion av Smålands Musik och Teater

Musikcaféserien produceras av Smålands Musik & Teater och arrangeras av Kultur & Fritid i samarbete med studieförbunden i Tranås.

Välkommen!


Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR