Musikhelg

- | Brunnsparkskyrkan, Storgatan 12

Helgen den 15-16 april bjuder Tranås Manskör och Tranås Musikkår återigen in till gemensam konserthelg i Brunnsparkskyrkan.

Lördagen den 15:e är det dags för Manskörens traditionella och mycket populära VårCaprice. Caprice, som betyder infall och då gärna åt det lite galna hållet, är något som manskören bjudit på under många år. I år blir det både traditionella manskörssånger, men också en hel del modernare toner. Eftersom det ändå är en Caprice, kommer publiken troligtvis även få uppleva lite bus av det oväntade slaget. Gästsolist är den tidigare eleven vid Holavedsgymnasiet och fantastiskt duktiga sångerskan Ellen Frejd. Hennes röst spänner över ett mycket brett musikaliskt spektrum och hon sjunger allt från pop och rock till musikal och klassiskt.

Söndagen den 16:e är det dags att återigen välkomna ”hem” journalisten och författaren Petter Karlsson. Det är nu ett år sen han berättade historier från sportens värld, som i stort sett ingen hört tidigare, i samband med Musikkårens Sportkonsert. Denna gång blir det fler historier, som knappast någon känner till, men i stället för sport handlar det om familjen Taube. Vi kan nog utlova både ett och annat skratt i samband med detta. Musikaliskt blir det både Taube och musik som på något sätt kanske kan kopplas till familjen Taube. Kanske även Taube på ett helt nytt sätt, vem vet?

Information

Biljettpris

200 kr/konsert, 300 kr för båda. Skolungdom 100 kr/konsert eller 150 kr för båda.
Köp dina biljetter på Klockmaster, Storgatan 21. Betalningen sker kontakt eller via Swish, ej kort.

Arrangör

Tranås musikkår, Tranås manskör och ABF.