Sommarkulläger på Tranås 4H-gård

- | Landågatan 2 Tranås Vagnsmuseum och 4H Gård

Nu är det äntligen dags för sommarkulläger på Tranås 4H-Gård. På sommarkulläger kommer vi under vecka 26 köra dagläger.

På ett 4H-gårdsläger sköter vi om djuren på gården, bland annat marsvin, kaniner, höns, får och minigrisar. Vi mockar, matar djuren, leker olika lekar och pysslar om djuren med mera. Vi kommer även ha andra aktiviteter så som, olika lekar, pyssel, pilbåge, blåsrör, käpphäst, skattjaktnatur och mycket annat kul under dagarna.

Information

När: 26 juni - 30 juni

Plats: Landågatan 2 Tranås Vagnsmuseum och 4H Gård

Tid: 09:00 - 15:00

Ålder: Lägret är för dig som har fyllt 8 år i år och äldre. (födda från 2014 och äldre)

Maxantal: 25

Kostnad: 900 kronor (ingår mat och medlemskap)

Arrangör: 4H

Sista anmälan: 2023-06-01

Övrig information:
Vi kommer i största möjliga mån att vara utomhus, så kläder efter väder sedan kan det även vara bra med eventuellt extrakläder då vädret kan variera under dagar. Det kan hända under varma soliga dagar att ledare råkar starta vattenkrig eller planerade så handduk och eventuellt badkläder är bra att ha med.

Vi kommer dela upp deltagarna i olika grupper vi kommer se till att kompisar får vara med i samma grupp.
Dag 1 kommer vi samla in kontaktuppgifter så vi kan nå någon under dagarna i fall de skulle behövas, de kan ni gärna få förbereda så går de smidigare att samla in dag 1.

Vår kiosk/cafévagn kommer vara öppen om dagarna, vi kommer tillåta köp från deltagare men först efter lunch och max 25 kr om dagen.

Anmälan

Har du någon allergi eller finns det något annat vi behöver känna till? Hör av dig till vår kontaktperson via telefon, efter att du anmält dig.

Sommarkul

Aktiviteten är en del av Sommarkul — aktiviteter under sommaren för dig som går i grundskolan. Kultur- och fritidsförvaltningen, tillsammans med föreningar i Tranås, strävar efter att erbjuda många olika sorters aktiviteter och att det ska finnas något för alla.