Dagkollo i Sännevadet

- | Sännevadet, Skoboviken

Det blir roliga och spännande utomhus­aktiviteter, lekar och tävlingar samt en utflykt. Vi kan även vara inomhus om det behövs.

Du bjuds på mellanmål och lunch under dagen.

Information

När

Vecka 31 (1—5 augusti) eller vecka 32 (8—12 augusti).
Max 15 deltagare per vecka.

Se lägret vecka 31

Tid

Kl. 9—15, måndag—fredag. Transport kan erbjudas från centrala Tranås kl. 08.30 och tillbaka kl. 15.30.

Plats

Frälsningsarméns sommarkyrka Sännevadet, Skoboviken, Mjölbyvägen 49.

Ålder

Barn födda 2010—2014.

Kostnad

Gratis

Arrangör

Frälsningsarmén i Tranås.

Kontaktperson

Jenny Carlsson, Frälsningsarmén i Tranås
E-post: tranas@fralsningsarmen.se
Telefon: 073-920 64 50

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan eller via telefon, senast den 3 juni 2022. Anmälan är bindande. Meddela eventuella allergier, specialkost, mediciner eller annat som är bra att veta, via telefon efter att du skickat in anmälan.

Telefon: 073-920 64 50

Anmälan är stängd. Sista anmälningsdag var den 3 juni 2022.

Behandling av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om ditt barn och dig som vårdnadshavare som du lämnar genom den här anmälan, så som barnets namn och ålder samt vårdnadshavares namn, adress och kontaktuppgifter. Syftet med behandlingen är att hantera anmälningar till arrangemanget Sommarkul.

Vi tillämpar gällande lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter är samtycke.

Behandlingen sker i det ärendehanterings­system som verksamheten använder för handläggning av ditt ärende. Vi delar dina personuppgifter med den aktuella föreningen som arrangerar den aktiviteten du anmäler dig till. Personuppgiftshanteringen mellan kultur och fritid och aktuell förening regleras i ett datadelningsavtal mellan kommunen och föreningen. Dina uppgifter kommer att sparas hos Tranås kommun samt aktuell förening tills det arrangemang du anmält ditt barn till är över, dock senast 31 augusti 2022. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är kultur- och fritidsnämnden i Tranås kommun. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, få felaktiga uppgifter rättade eller i vissa fall raderade. Du når oss enklast via:

E-post: kultur-fritid@tranas.se
Telefon: 0140-681 00 (växel)

Kontaktuppgifter till Tranås kommuns dataskyddsombud

E-post: dataskyddsombud@hoglandet.se
Telefon: 0381-679 508
Adress: Höglandsförbundet, 575 80 Eksjö

Klagomål

Klagomål rörande personuppgifts­hanteringen kan lämnas till tillsyns­myndigheten, Integritetsskydds­myndigheten.

Besök Integritetsskyddsmyndighetens webbplats Länk till annan webbplats.

Sommarkul

Aktiviteten är en del av Sommarkul — aktiviteter under sommaren för dig som går i grundskolan. Kultur- och fritidsförvaltningen, tillsammans med föreningar i Tranås, strävar efter att erbjuda många olika sorters aktiviteter och att det ska finnas något för alla.