Tranås kommun

Energi- och klimatrådgivning

Du, som privatperson, företagare eller förening/organisation, kan vända dig till din kommunala energi- och klimatrådgivare om du har frågor kring hur du kan minska din energianvändning, gå över till eller öka andelen förnybar energi, sänka dina energikostnader och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Energi- och klimatrådgivaren kan hjälpa dig att få en överblick över olika alternativ och känner till de lokala förhållandena där du bor. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst. Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras med bidrag från Energimyndigheten.

2018-2020 samarbetar Tranås, Aneby och Eksjö kommuner med energi- och klimatrådgivningen.

Solenergi

Är du intresserad av solenergi? Funderar du på att sätta upp solceller på din fastighet/villa? Energi- och klimatrådgivningen kan ge information och stöd i att komma vidare med dina planer.

Under 2018-2019 har energi- och klimatrådgivningen extra fokus på solenergi. Det kommer arrangeras olika aktiviteter som solsafari, information på stan och föreläsningar. Håll utkik här på hemsidan och på Tranås kommuns Facebooksida efter mer information.

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR