Tranås United söker en digital kommunikatör med webbansvar

Är du en kreativ kommunikatör som gillar att skapa innehåll och utveckla digitala kanaler? Till vår kommunikationsavdelning söker vi dig som vill vara med och utveckla våra digitala plattformar.

Tranås United är ett samägt näringslivsbolag som arbetar för att Tranås näringsliv ska växa och utvecklas. Vi är tio personer som dagligen arbetar med att göra Tranås till en bättre plats att bo, leva och verka på. Vi är verksamma inom områdena starta, utveckla och etablera företag, turism och service samt handel. På Tranås United finns också Tranås kommuns kommunikationsavdelning med uppdrag att samordna och driva kommunens kommunikationsarbete.

Om rollen

Nu söker vi förstärkning av en digital kommunikatör som vill jobba tillsammans med vårt kommunikationsteam. Du ansvarar för utveckling, förvaltning och administration av webbplatsen tranas.se. Det innebär att du arbetar med kontinuerlig utveckling av funktionalitet, design, användbarhet, struktur och innehåll. Du ger även support och utbildar övriga redaktörer.

I rollen ingår också att skapa relevant och engagerande innehåll för olika digitala plattformar, som sociala medier, nyhetsbrev, skyltar och intranät. Du har många interna och externa kontakter och är bekväm i rollen att planera och genomföra möten, hålla i utbildningar och driva projekt framåt.

Kvalifikationer

  • Relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller liknande.
  • Minst två års erfarenhet av arbete som digital kommunikatör.
  • Erfarenhet av att skapa innehåll för olika digitala kanaler, inklusive text, bilder, videor och grafik.
  • Goda kunskaper inom webbpubliceringssystem och sociala medieplattformar. Vi använder webbpubliceringsverktyget Sitevision. Du bör därför ha arbetat i detta verktyg eller i liknande CMS förut.
  • Du är en skicklig skribent och van vid att formulera budskap och anpassa texter till olika målgrupper.
  • Du har ett stort intresse för webbarbete och kan med lätthet lära dig att behärska olika delar av publiceringsverktyget såsom mallar och moduler.
  • Erfarenhet av att arbeta med sökordsoptimering är en merit.

Personliga egenskaper

Tranås United är ett litet bolag, med höga ambitioner och stor bredd på uppdragen. För att du ska trivas och utvecklas med oss bör du vara serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad. Du har ett eget driv, är initiativrik och självgående.

Omfattning

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag på heltid.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Urval sker löpande, så skicka gärna CV och personligt brev redan idag till eva.lindh@tranasunited.se, dock senast den 25 augusti.

Har du frågor, kontakta Eva Lindh, kommunikationschef på tel. 0140-687 93

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Senast publicerad: