Tranås United söker en marknadskoordinator

Vill du vara med och utveckla Tranås som en attraktiv plats att bo, leva och verka på? Nu söker vi på Tranås United en prestigelös och serviceinriktad medarbetare inom området shopping och turism. 

Tjänsten innebär allt från försäljning, rådgivning och kundtjänst till operativt arbete med olika typer av evenemang och värdskap som företagets ansikte utåt, vilket även innebär en del kvälls- och helgjobb. Du håller koll på trender och nyheter i branschen samt blir ett viktigt bollplank till övriga nyckelpersoner i vår organisation.

Tillsammans med kollegorna på Tranås United arbetar du med utveckling av kommunikation, evenemang för företag, privatpersoner och besökare samt med service och turism. Du kommer samverka med andra enheter, kommuner samt föreningslivet och näringslivet i hela kommunen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Tranås United är ett litet bolag, med höga ambitioner och stor bredd på uppdragen. För att du ska trivas och utvecklas med oss bör du vara serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad samt ha god kännedom om Tranås med omnejd. Samarbetsförmåga, initiativ- och genomförandekraft är andra viktiga egenskaper för den här tjänsten. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning eller arbetserfarenhet inom handel, turism eller annat serviceyrke och att du uttrycker dig väl i både svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har b-körkort. Ingen dag är den andra lik och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Heltid med arbetstid i huvudsak under dagtid på vardagar men även kvällar och helger.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag till palle.davidsson@tranasunited.se

Har du frågor, kontakta Pär-Anders Davidsson VD Tranås United AB.

Välkommen med din ansökan!

Senast publicerad: