Bada, simma och relaxa

I simhallen kan du bada, motionssimma, träna eller koppla av en stund i bubbelpoolen eller bastun. Vi har en 25-metersbassäng med sex banor och två mindre bassänger för simundervisning och plasklek.

I simhallen badar du på eget ansvar och vi hjälps åt att badbevaka varandra. Badvakter finns inte alltid tillgängliga vid bassängerna.

Läs igenom våra trivselregler innan ditt besök.

Simhallens trivselregler

Motionssim

Motionssimmet erbjuder vi för alla som är simkunniga. För att kunna delta i motionssimmet behöver du vara över 10 år och kunna simma 200 meter utan flythjälpmedel.

Ibland kan motionssimmet pågå samtidigt som familjebadet och då kan det bli lite mer hopp och lek på ena sidan av bassängen. När motionssimmet pågår i helbassäng kan vi erbjuda snabb-banor. Är bassängen uppdelad kan vi inte alltid erbjuda dessa banor. Ni är alltid välkomna att fråga om det finns möjlighet.

Familjebad

På familjebadet är hela familjen välkommen. Här är lek tillåtet och den lilla bassängen är alltid öppen. Barn som vill komma och bada utan föräldrar ska vara över 10 år och simkunniga, det vill säga kunna simma 200 meter utan flythjälpmedel.  

Hinderbana

Vår hinderbana ligger i under familjebaden på fredagar mellan kl. 17.00—19.00 och under hela lördagen. Om ni vill hyra simhallen finns hinderbanan också tillgänglig. 

Lilla bassängen

Tänk på att den lilla bassängen är först och främst till för de som inte är simkunniga. Bassängen har en lugnare miljö. I närheten av den lilla bassängen finns även vår plaskdamm för de allra minsta. Här är det skärmförbud och matförbud. Ni är varmt välkomna att sitta vid caféborden om ni vill fika eller äta.

Bubbelpool

Bubbelpoolen är öppen på våra motionssim och familjebad. Vi har ett maxantal på 8 personer samtidigt.

Bastu

Vill ni njuta av vår bastu är ni välkomna under våra öppettider. I bastun är det skärmförbud och matförbud.

Senast publicerad: