Träna på Actic

Gymmet Actic ligger i samma lokal som kommunens simhall. På gymmet finns det motionsmaskiner och ytor för egna styrkeövningar.

På Actic kan du träna på egen hand med motionsmaskiner eller göra egna styrkeövningar med lösa vikter. Gymmet ligger i direkt anslutning till simhallen och den gemensamma parkeringen är gratis.

För dig som tränar på Actic

Det är fritt fram att använda simhallens omklädningsrum, bastu m.m. när ni besöker Actic!
Entré till Actic sker via simhallens huvudentré och för att komma till gymmet ber vi er att gå via omklädningsrummen och duscharna. Att passera via cafét genom bassängområdet till gymmet är inte tillåtet.

Om du som Actic kund vill simma är du välkommen att göra det på simhallens öppettider. För allas trevnad ber vi er följa Actics ordningsregler och simhallens trivselregler.

Kom ihåg att byta om till inneskor! De ska vara på från omklädningsrummet. Har du ytterskor på dig kommer personalen be dig ta av dem och träna i strumpor eventuellt barfota. Det är inte heller tillåtet att ha ytterkläder eller ytterskor i bassängområdet.

Länk till simhallens trivselregler

Boka visning av gymmet

Är du ny i gymmet och vill ha en introduktion? Kontakta Actic så hjälper de dig att komma igång.

Öppettider för Actic

  • Måndag: 6.15 - 20.00
  • Tisdag: 6.15 - 21.00
  • Onsdag: 6.15 - 20.00
  • Torsdag: 6.15 - 20.00
  • Fredag: 6.15 - 19.00
  • Lördag: 8.00 - 17.00
  • Söndag: 8.00 - 15.30

Öppetider under sommaren samt röda dagar kan variera. När simhallen har stängt har Actic inte tillgång till omklädningsrum, toaletter,bassäng eller bastu.

För eventuella avvikelser se Actics webbplats.

Länk till Actic Länk till annan webbplats.

Öppettider för bastu

Ni är varmt välkomna att nyttja bastun under gymmets öppettider. Men tänk på att simhallen abonneras av privata aktörer måndagar och onsdagar fram till kl. 08:00 samt lördagar efter kl. 14:00, och då kan inte bastun nyttjas.

Kontakt

Simhallen

E-post: simhallen@tranas.se
Telefon: 0140-684 01

Actic

E-post: tranas@actic.se
Telefon: 0791009092

Adress
Frejavägen 2
573 36 Tranås

Senast publicerad: