Samverkan för en trygg student och skolavslutning

Känner du oro inför kommande skolavslutningar? Du som ungdom eller förälder har möjlighet att få hjälp, råd och stöd under flera kvällar i samband med student och skolavslutning genom SSPF, en samverkan mellan skola, socialtjänst, polis och fritid.

Representanter från SSPF kommer att finnas tillgängliga på stan under både kvällar och nätter under studentveckan. Vi kommer även att sätta upp ett tält på torget och bemanna med SSPF-representanter.

Vad kan vi hjälpa till med?

Behöver du hjälp eller är du orolig för en vän är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi köra hem eller ta kontakt med hens föräldrar eller annan trygg vuxen. Om ni önskar en vuxens närvaro i en problematisk situation går det också bra att kontakta oss.

Kontakt

Utöver att vi finns representerade på stan har vi även ett Snapchatkonto där du som ungdom eller förälder snabbt kan kontakta oss och ha en dialog om du upplever otrygghet, oro eller behöver hjälp. Mellan fredag 9:e juni och lördag 10:e juni samt onsdag 14:e juni når du oss mellan 19.00-03.00

Kontakta våra SSPF-representanter direkt på telefon:
Enes: 070-349 65 75
Johan: 072-146 36 20

Eller lägg till oss på Snapchat:
Användarnamn Snapchat: SSPFTRANAS (Scanna QR-koden nedan)

Vid akut fara för liv och hälsa eller pågående brott – ring alltid SOS alarm 112.

En snapchat QR-kod