Tommy Nilsson "Öppna din dörr"

- | Brunnsparkskyrkan, Storgatan 12 Tranås

Konsert med Tommy Nilsson tillsammans med kören Septima i Brunnsparkskyrkan

Tommy Nilsson – Öppna din dörr 2023

Upplev Tommy Nilssons unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor!
"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"
2019 och 2021 turnerade Tommy Nilsson i fullsatta kyrkor runt om i landet och våren 2023 är det åter dags för inte mindre än 34 orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. Turnén stannar både i storstäder och landsbygd och börjar 28 februari i Eslöv och slutar 31 april i Stockholm.

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog. Sånger som passar fint in i den unika kyrkomiljön.
Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre, Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.
Under vårens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar kören Septima under ledning av Jim Fredin.

Information

Fredag den 31 mars kl 19.00 i Brunnsparkskyrkan, Storgatan 12 Tranås

Evenemang av Monarch Music AB Länk till annan webbplats., Programbolaget AB Länk till annan webbplats. och Tommy Nilsson Länk till annan webbplats.

Biljett köps på Turistbyrån Tranås Direkt, Storgatan 22 eller nortic.se, biljettpris från 450 kr.

Boka biljetter till Tommy Nilsson - Öppna din dörr 2023 (nortic.se) Länk till annan webbplats.