Pingisskola

- | Tranås BTK:s lokal på Floragatan

Ha kul och lär dig grunderna i pingis. Du får lära dig teknik och olika slag.

Vi går igenom regler och du får chansen att spela matcher. Är du med under båda veckorna hinner du lära dig riktigt mycket.

Ta med kläder och skor för inomhusidrott. Racketar finns att låna.

Information

När

Vecka 24: 13—17 juni, måndag—fredag
Vecka 32: 8—12 augusti, måndag—fredag.

Tid

Spel varje dag i 1 timme och 15 minuter. Preliminär tid kl. 10.00–11.15.

Ålder

7–12 år.

Plats

Tranås BTK:s lokal på Floragatan (Hackspetten).

Kostnad

150 kronor per deltagare och vecka. Om man väljer att spela båda veckorna blir det totalt 250 kronor.

Arrangör

Tranås Bordtennisklubb.

Kontaktperson

Susanne Berner
E-post: sb@byran.se
Telefon: 0760-13 00 50

Webbplats: tranasbtk.se Länk till annan webbplats.

Anmälan

Alla anmälda får bekräftelse på mail under vecka 22. Då meddelas grupp och tid. Senare anmälan är möjlig i mån av plats.

Har du någon allergi eller finns det något annat vi behöver känna till? Hör av dig till vår kontaktperson via telefon, efter att du anmält dig.

Anmälan är stängd. Sista anmälningsdag var den 3 juni 2022.

Behandling av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om ditt barn och dig som vårdnadshavare som du lämnar genom den här anmälan, så som barnets namn och ålder samt vårdnadshavares namn, adress och kontaktuppgifter. Syftet med behandlingen är att hantera anmälningar till arrangemanget Sommarkul.

Vi tillämpar gällande lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter är samtycke.

Behandlingen sker i det ärendehanterings­system som verksamheten använder för handläggning av ditt ärende. Vi delar dina personuppgifter med den aktuella föreningen som arrangerar den aktiviteten du anmäler dig till. Personuppgiftshanteringen mellan kultur och fritid och aktuell förening regleras i ett datadelningsavtal mellan kommunen och föreningen. Dina uppgifter kommer att sparas hos Tranås kommun samt aktuell förening tills det arrangemang du anmält ditt barn till är över, dock senast 31 augusti 2022. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är kultur- och fritidsnämnden i Tranås kommun. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, få felaktiga uppgifter rättade eller i vissa fall raderade. Du når oss enklast via:

E-post: kultur-fritid@tranas.se
Telefon: 0140-681 00 (växel)

Kontaktuppgifter till Tranås kommuns dataskyddsombud

E-post: dataskyddsombud@hoglandet.se
Telefon: 0381-679 508
Adress: Höglandsförbundet, 575 80 Eksjö

Klagomål

Klagomål rörande personuppgifts­hanteringen kan lämnas till tillsyns­myndigheten, Integritetsskydds­myndigheten.

Besök Integritetsskyddsmyndighetens webbplats Länk till annan webbplats.

Sommarkul

Aktiviteten är en del av Sommarkul — aktiviteter under sommaren för dig som går i grundskolan. Kultur- och fritidsförvaltningen, tillsammans med föreningar i Tranås, strävar efter att erbjuda många olika sorters aktiviteter och att det ska finnas något för alla.