Det var fullsatt runt borden på Espresso House när det var dags för frukost med Tranås United.

Frukost med Tranås United på Espresso House

Torsdagen den 4 november samlades återigen näringslivet i Tranås för en frukost tillsammans. Denna gång hölls frukosten på det nyetablerade caféet Espresso House. Fokuset på mötet var nyetableringar och gästerna fick bland annat veta mer kring hur Espresso House jobbar med etableringar.

Klockan är 7:30 och det hörs ett förväntansfullt sorl bland gästerna som idag samlats i Espresso House lokaler på Storgatan. Pär-Anders Davidsson inleder mötet med att välkomna alla gästerna som kommit till dagens frukost.

­– Det är så trevligt att vi kan samlas på detta sätt igen och extra roligt är det att vi kan göra på det nyöppnade caféet Espresso House, berättar Pär-Anders.

Birger Boström och Maja Lundmark genomför en frågestund med Felicia som är nytilsatt platschef på Espresso House i Tranås. Tranås är för övrigt den minsta orten på Espresso House kartan men redan en lysande stjärna som omsätter mer än många andra större städer. 

­– Nu har Espresso House varit öppet i ungefär tre veckor här i Tranås, hur tycker du att starten varit för er? Frågar Birger.

­– Vi är så glada över att ha öppnat i Tranås och allt har verkligen gått över förväntan vi har haft massor av gäster och redan fått en del stammisar, berättar Felicia.

Fokus på nyetableringar

Fokuset på dagens frukost är att diskutera nyetableringar i Tranås kommun, de inbjudna gästerna får tillsammans diskutera sina tankar och idéer på vilka företag de saknar i Tranås.

­– Vi vill med denna diskussion få till uppslag på vilka företag som kan vara intressanta att bearbeta inför framtiden, förklara Birger.

Idéer skrivs ned på lappar och de olika branscherna som är samlade under frukosten får tillsammans slå sina kloka huvuden ihop för att ge sin syn på hur Tranås kommun kan utvecklas. Frukosten avslutas med mingel och alla deltagande gäster känner sig nöjda att återigen fått samlas.

Kolla in evenemangkalendern för att se när nästa evenemang hålls.