Remote Work City

Tranås kommun satsar stort på nya projektet Remote Work City som ska främja distansarbetare. Beläget mellan Stockholm och Göteborg jobbar Tranås för att locka till sig nya invånare — de som önskar flytta från storstäderna.

Det attraktiva livet – att få livspusslet att gå ihop och skapa livskvalitet samtidigt som du har ett spännande arbete som du sköter på distans. Här är det möjligt! Med närheten till naturen och vår vackra insjöskärgården med över 365 öar i sjön Sommen. Med bra skolor, ett brett utbud av fritidsaktivieter och en levande stadskärna.

Många vill flytta från storstäderna

Remote Work City ska, förutom att vara en fördelaktig stad för distansarbetare, också jobba för att främja det sociala umgänget hos stadens invånare. Detta är något Tranås kommun hoppas kunna göra både genom att bygga områden anpassade för specifika målgrupper och i andra områden blanda olika målgrupper med varandra. Till exempel kommer boenden för barnfamiljer att blandas med “55-plussare”. Just nu byggs flera nya områden i Tranås. Här hittar du såväl hyres- och bostadsrätter samt stadsvillor nära centrum som byggklara tomter nära skog och sjö.

Sugen på att jobba på distans från Tranås?
Läs mer om hur det är att bo här på våra flytta-hit-sidor

Flygbild över bostadsområdet Norraby med sjö som bakgrund.

Coworking och kontor att hyra i Tranås

Tranås är en plats där möjligheterna för arbete och kreativitet är oändliga. Oavsett om du letar efter ett coworking-space att dela idéer med likasinnade eller behöver hyra ett kontor för att driva ditt företag framåt, har vi här samlat information om de bästa platserna för arbete i Tranås.

Kontakt

Näringslivsbolaget Tranås United

Birger Boström, näringslivschef
E-post: birger.bostrom@tranasunited.se
Telefon: 070-305 06 09

Senast publicerad: