Visning av attraktiva boenden i Norraby fyra

Söndagen den 21 november var det öppet hus vid byggprojektet Norraby fyra. Fastighetsbyrån Svensk fastighetsförmedling var på plats tillsammans med byggentreprenörerna och Tranås kommuns tillväxtavdelning.

I söndags var det visning av bostadsprojektet Norraby 4 i Tranås. På plats var Tranås kommuns tillväxtavdelning, Peab, Svensk Fastighetsförmedling, GBJ Bygg, SE Bygg, Länsförsäkringar och Handelsbanken. Besökarna som var nyfikna på bostadsprojektet kom bland annat från Stockholm, Linköping samt flera andra orter. Norraby bjöd på vackert väder med sjöutsikten, golfbanan och solsken. Birger Boström var på plats och samtalade med de nyfikna besökarna.

­­– De senaste trenderna har visat att det finns ett stort intresse att bosätta sig på mindre orter med närhet till centrum samt natur och vatten. Detta ser vi här idag och de jag pratat med berättar också om det attraktiva läget som en stor fördel att bosätta sig i Tranås.

Det flera intressenter och besökare på plats när Norraby fyra hade visning.

Stort intresse för bostäderna

På måndagsmorgonen dagen efter visningen i Norraby ringlade kön lång utanför Svensk fastighetsförmedling i Tranås. Eddie Downie från Svensk fastighetsförmedling såg ett stort intresse från kunderna.

­­– Den första kunden var på plats redan klockan 5.30 och nu vid 9.00 är det ett tiotal som köar för att boka sin plats för bostäderna i Norraby fyra, berättar Eddie Downie.

På måndagsmorgonen stod ett tiotal personer och köade utanför Svensk fastighetsförmedling.

Det finns flera möjligheter för att bosätta dig i Norraby fyra, du kan välja mellan att bygga eget hus på en attraktiv tomt eller ett färdigbyggt som bostadsrätt eller äganderätt.

­­– Det kommer att bli 34 bostäder till försäljning, 19 av dessa blir bostadsrätter medan 15 är fristående villor med äganderätt. Byggnationen av villorna beräknas påbörjas vid vårkanten.

Läs mer om byggprojekten i Tranås kommun