Elena Egonsson, platschef, klipper bandet på invigningen av Nordic Wellness i Tranås.

Invigning av en ny gym- och padelanläggning i Tranås

Den 1 februari invigdes Nordic Wellness nya gym- och padelanläggningen i Tranås och representanter från Tranås United samt Tranås kommun var på plats för att lyckönska företaget.

Tisdagen den 1 februari klockan 12.00 invigdes Nordic Wellness nya gym- och padelanläggning på Bredstorps idrottsplats i Tranås. Många nyfikna Tranåsbor hade tagit sig till Bredstorp för att få en titt på den nya anläggningen men också för att ta del av öppningserbjudanden från Nordic Wellness.

Pär-Anders Davidsson och Birger Boström var på plats från Tranås United tillsammans med representanter från Tranås kommun som bestod av Mats Holmstedt, kommunstyrelsens ordförande, och Mikael Stenqvist oppositionsråd. Pär-Anders Davidsson, VD Tranås United, såg mycket positivt på den nya etableringen.

— Vi ser att den här etableringen är ett steg i rätt riktning för Tranås kommun. Det är mycket positivt att ett stort företag som Nordic Wellness ser potential i Tranås och väljer att etablera här, säger Pär-Anders.

Birger Boström, näringslivschef Tranås United, Magnus Wilhelmsson, VD Nordic Wellness, Pär-Anders Davidsson, VD Tranås United, Mikael Stenquist, oppositionsråd Tranås kommun, Marcus Taberman, fastighetsutvecklare Nalyd Fastigheter.

Stort intresse från Tranåsborna

Nordic Wellness anläggningen i Tranås är en av de största i Sverige och flera representanter från Nordic Wellness ledning var på plats, bland annat VD Magnus Wilhelmsson, som berättade om hur företaget grundats och utvecklats.

— Vi startade 1997 på Backaplan i Göteborg och vi har sedan dess utvecklat över 255 anläggningar runt om i Sverige. Det är jättespännande att vara på plats här i Tranås och se intresset från invånarna.

Elena Egonsson är platschef på Nordic Wellness och kommer sköta den dagliga driften av anläggningen.

— Vi har märkt av ett jättestort intresse redan innan öppningen. Vi kommer att erbjuda gym, gruppträning, padel och mycket mer. Nu ser vi fram emot att aktivera Tranås, avslutar Elena.