1

Camping

Upptäck Tranås i ditt eget tempo. Med tält, husvagn eller husbil är du fri att välja var du vill tillbringa natten. Överlag kan du förvänta dig anläggningar med hög standard, restauranger med god mat och ett stort utbud av semesteraktiviteter såsom välutrustade lekplatser, minigolfbanor, ibland höghöjdsbanor och nästan alltid närhet till bad. På några ställen är det möjligt att bryta av med att hyra kanot och motor- eller segelbåt.

Hätte camping ligger centralt cirka 3 kilometer från Tranås centrum. Campingen ligger precis intill den populära badplatsen Hättebaden där det finns restaurang och café.

Bokning och kontaktuppgifter

Hätte camping Länk till annan webbplats.

Sommen camping ligger precis intill sjön Sommen och här finns det cirka 100 platser med el, vatten och avlopp. Du kan också hyra en stuga på campingsområdet.

Bokning och kontaktuppgifter

Sommens camping Länk till annan webbplats.

Torpöns camping ligger på en höjd med utsikt över sjön Sommen. Campingplatsen har ungefär 57 stycken husvagns- eller husbilsplatser. Det finns också vatten, soptömning och servicehus på campingen.

Bokning och kontaktuppgifter

Torpöns camping Länk till annan webbplats.

Ydregårdens camping ligger cirka 3 mil norr om Tranås centrum. Campingen har minigolf, kubbspel och beachvolleyboll och det finns även servering av middag, mat och glass.

Bokning och kontaktuppgifter

Ydregårdens camping Länk till annan webbplats.

Kontakt

Turistbyrån Tranås direkt

E-post: tourist.office@tranas.se
Telefon: 0140-687 90

Adress
Storgatan 39 B
573 32 Tranås

Öppettider
Måndag–fredag: 10.00–18.00
Lördag: 10.00–14.00

Senast publicerad: