1

Hotell

I Tranås finns flera boendealternativ mitt i smeten – med eller utan spa. Vill du bo elegant i anrik miljö är Badhotellet rätt boende för dig. Vill du bo mitt i stan kanske Stadshotellet (Best Western) passar dig? Nära järnvägsstationen finns även prisvärda Hotel Åberg, Centralhotellet.

Badhotellet erbjuder hotell, spa och konferens i en anrik miljö. Hotellet bär på mycket historia från tiden då det var en kurort, idag är hotellet en populär destination för reinkarnation. Badhotellet ligger i centrala Tranås med närhet till den långa shoppinggatan - Storgatan, skog, natur och den vackra sjön Sommen.

Bokning och kontaktuppgifter

Badhotellet Länk till annan webbplats.

Best Western hotell ligger centralt på Klockareplan mitt i Tranås centrum. Hotellet är modernt och familjärt med närhet till järnvägsstationen men också natur och andra nöjen.

Bokning och kontaktuppgifter

Best Western, Tranås Statt Länk till annan webbplats.

Nära järnvägsstationen finns prisvärda Hotel Åberg, Centralhotellet. Hotellet satsar på frukost med lokala råvaror och ligger centralt med utsikt över Tranås långa Storgata.

Bokning och kontaktuppgifter

Hotell Åberg, Centralhotellet Länk till annan webbplats.

På Lugnalandet får du uppleva lugn och ro med närhet till sjön Sommen. Anläggningen har egen padelbana och bad i både spabad och den vackra sjön. Det finns också möjlighet att hyra stugor och hotellrum.

Bokning och kontaktuppgifter

Lugnalandet Länk till annan webbplats.

Norraby hotell och krog ligger mitt på golfbanan i Tranås. Här får du uppleva golf i fantastiskt miljö och god mat.

Bokning och kontaktuppgifter

Norraby hotell och krog Länk till annan webbplats.

Kontakt

Turistbyrån Tranås direkt

E-post: tourist.office@tranas.se
Telefon: 0140-687 90

Adress
Storgatan 39 B
573 32 Tranås

Öppettider
Måndag–fredag: 10.00–18.00
Lördag: 10.00–14.00

Senast publicerad: