Jobba i Tranås

Medan många andra kommuner i vår storlek domineras av ett fåtal arbetsgivare, har Tranås flera jämnstarka aktörer i många olika branscher. Det geografiska läget med två universitetsstäder inom pendlingsavstånd bidrar dessutom till att vidga vår arbetsmarknad. Tranås näringsliv växer och en gemensam utmaning är att hitta kvalificerade medarbetare. Så välkommen till Tranås! Du behövs här.

Remote Work City

Tranås kommun satsar stort på nya projektet Remote Work City som ska främja distansarbetare. Beläget mellan Stockholm och Göteborg jobbar Tranås för att locka till sig nya invånare — de som önskar flytta från storstäderna.

Läs mer om Tranås som Remote Work City

Hyra kontorsplats

Driver du eget, jobbar som frilans eller vill du bara ha en kontorsplats några dagar i veckan? I Tranås finns flera kontorshotell där du kan hyra arbetsplats. Kontakta Tranås United så hjälper vi dig hitta en trevlig arbetsmiljö, eller ta en titt i länken nedan.

Hitta kontorshotell på Objektvision Länk till annan webbplats.

Vad vill du jobba med?

Många företag och organisationer i Tranås är på jakt efter ny kompetens. Vill du veta vilka jobb­möjligheter som finns i Tranås just nu? Hör av dig till något av de rekryterings- och bemannings­företag som finns i stan, titta in på Arbets­förmedlingens webbplats eller hör av dig direkt till det företag du är intresserad av.

Tandemrekrytering

Har din partner fått jobb i Tranås? Företagen i Tranås har stort behov av kompetens och vi ställer upp för dig och din partner när någon av er fått jobb.

Funderar du på att flytta till Tranås?

Kontakta vår hitta-hem-konsult som hjälper dig med information om boende­möjligheter, föreningsliv och annat du behöver för att komma till rätta i Tranås och känna dig som hemma!

Läs mer om vad vår hitta-hem-konsult kan hjälpa dig med

Kontakt

Näringslivsbolaget Tranås United

Birger Boström, näringslivschef
E-post: birger.bostrom@tranasunited.se
Telefon: 070-305 06 09