Konferens och möten

Ska ditt företag anordna en konferens eller ha ett möte? Då är du välkommen till Tranås för att anordna er aktivitet. Flera av hotellen erbjuder olika typer av konferenspaket.

Lugnalandet

Lugnalandet erbjuder ditt företag i konferens i en lugn miljö precis intill sjön Sommen. Det finns också möjlighet att äta en god middag tillsammans, slappna av i bubbelpoolen eller köra en svettig padelmatch.

Lugnalandet Länk till annan webbplats.

Badhotellet

På Badhotellet kan ni anordna er konferens i en historisk och anrik miljö. Det finns flera olika paket att välja så som dags-, dygns- eller spakonferens.

Badhotellet Länk till annan webbplats.

Best Western, Tranås statt

På Best Western — Tranås Statt finns goda möjligheter till en lyckad konferens. Hotellet har två olika konferenslokaler och serverar frukost, lunch och middag.

Best Western, Tranås Statt Länk till annan webbplats.

Norraby hotell och krog

Norraby hotell och krog erbjuder konferens mitt på golfbanan. Det finns flera paket att välja mellan och ni kan också passa på att slå några golfbollar på rangen under er vistelse.

Norraby hotell och krog Länk till annan webbplats.

Solvikens vandrarhem och konferens

På Solvikens vandrarhem och konferens erbjuds en prisvärd vistelse i naturskön miljö på Torpön. Det finns också möjlighet att planera in aktiviteter så som yoga, dryckesprovningar eller skrivarkurser.

Solvikens vandrarhem och konferens Länk till annan webbplats.

Parkhallen - Evenemang

Parkhallen i Tranås är sedan många decenier en känd arena för nöjen så som mogen dans, dansbands area, festivaler, företagsevenemang, mässor och galor. En plats med stor potetial, format efter just ert önskemål.

Kontakt: Beatrice Bejnö

Kontakt

Turistbyrån Tranås direkt

E-post: tourist.office@tranas.se
Telefon: 0140-687 90

Senast publicerad: