Stäng sök
Tranås logotyp
Två personer som sitter vid ett mixerbord och spelar musik.

Epic - ungdomsverksamhet

Ungdomsverksamheten i Tranås kommun heter Epic och vänder sig till dig som är mellan årskurs 6—17 år. På Ungdomsgården Epic kan du bland annat spela pingis, tv-spel och pyssla eller bara chilla tillsammans i en inkluderande miljö.

Ungdomsgården Epic ligger centralt på Storgatan 22, bredvid stadsbiblioteket. Här kan du som är mellan Åk 6—17 år umgås tillsammans med fyra engagerade fritidsledare som stöd. På Epic tolereras ingen rasism, mobbning, diskriminering eller sexuella trakasserier.

Aktiviteter på Epic

Hos oss kan du spela pingis, Xbox, Nintendo Switch och kort- och brädspel. Det finns ett kreativt rum där du skapa i olika former. Vi har även ett flexibelt rum för dans och rörelse. Där kan du också se på film på storbild med bra ljud. Det finns även ett gamingrum med två kraftfulla speldatorer.

Du som är musikintresserad kan testa att skapa musik i vår studio. Vi har flera mikrofoner för sång och möjligheter att koppla in instrument.

I vårt café finns möjlighet att handla gott fika till bra priser. Vi säljer även nudlar och Pan pizza om du vill ha något mer matigt i magen.

All Epics verksamhet är tobak-, alkohol- och drogfri!

Epic i sociala medier

På Facebook och Instagram postar vi om saker som händer på Epic. Följ oss gärna där!

Ordinarie öppettider på Ungdomsgården Epic:

  • Måndag: kl. 15.00-20.00
  • Tisdag: kl. 15.00-17.00 endast Åk 6,

kl. 17.00-20.00 Åk 6 -17 år

  • Onsdag: kl. 15.00-20.00
  • Torsdag: Stängt
  • Fredag: kl. 15.00-20.00

Just nu har vi inga planerade lovaktiviteter.

Här du förslag på vad du vill göra på vinterlovet 22/12-7/1? Kontakta oss gärna via sociala medier eller kontaktuppgifterna nedan.

Kontakt

Ungdomsverksamheten Epic

E-post: epic@tranas.se
Telefon: 0140-68334

Adress
Storgatan 22
573 32 Tranås

Senast publicerad: