Gymnastiksalar

Tranås kommun har flera gymnastiksalar i anslutning till skolorna, både centralt belägna och ute på landsbygden.

Boka gymnastiksal

Kommunen har flera gymnastiksalar i olika storlek och möjlighet att utöva olika sporter. Både föreningar och privatpersoner kan boka gymnastiksalarna. Gymnastiksalarna hyrs ut på kvällar och helger.

Boka gymnastiksal Länk till annan webbplats.

Ängarydsskolans gymnastiksal

Ängarydsskolan gymnastiksal ligger på Ängarydsgatan 12 och är 648 kvadratmeter stor. Hallen har fyra omklädningsrum. Här finns det möjlighet att träna volleyboll, fotboll, innebandy, badminton, handboll och basket.

Hubbarpsskolans gymnastiksal

Hubbarpsskolans gymnastiksal är 201 kvadratmeter och ligger på Skyttegatan 1 A. Här finns det möjlighet att utöva handboll, fotboll, volleyboll, innebandy och basket.

Junkaremålsskolans gymnastiksalar

Junkaremålsskolan har tre olika gymnastiksalar. Den största salen är hall A, den är 450 kvadratmeter och där finns det möjlighet att utöva gymnastik, handboll, basket, badminton, volleyboll och innebandy. Junkaremålsskolans andra sal, hall B, är 150 kvadratmeter och där finns det möjlighet att utöva bland annat gymnastik och badminton. Junkaremålsskolans tredje sal heter Torehallen och är 294 kvadratmeter och där går det bland annat utöva innebandy. Bågskytteföreningen har sin verksamhet här.

Sommens gymnastiksal

Sommens gymnastiksal har två omklädningsrum och är 168 kvadratmeter stor. I salen går det bland annat att utöva badminton, volleyboll, fotboll, gymnastik och innebandy.

Gripenbergs gymnastiksal

Gripenbergs gymnastiksal är 201 kvadratmeter stor och ligger i samhället Gripenberg. Salen har två omklädningsrum. Här går det att träna basket, innebandy, badminton, volleyboll och fotboll

Norrskolan

Norrskolans gymnastiksal är 200 kvadratmeter och ligger på Stenhuggaregatan 8. Salen har två omklädningsrum. Här går att utöva fotboll, innebandy, karate, gymnastik och badminton.

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen

E-post: kultur-fritid@tranas.se
Telefon: 0140-683 36

Adress
Storgatan 54
573 32 Tranås

Senast publicerad: